ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Gulkis Kagul
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 1 May 2014
Pages: 290
PDF File Size: 3.50 Mb
ePub File Size: 18.40 Mb
ISBN: 301-3-86800-568-2
Downloads: 47666
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faejinn

Voorbeeld 2 van een situatieschema in. Elektrische symbolen worden automatisch genummerd.

Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat.

Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden. Ook een situatieschema is niet zo moeilijk. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen.

Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen.

De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft.

Related Files:  ONLY IN YOUR ARMS LISA KLEYPAS PDF

Stellarium Planetarium op je pc. Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Fix-o-CadTrikkerElectrodrawVisio. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen. Gratis download voor Windows. Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak.

Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf geen hiusinstallatie heeft.

ProfiCAD – Download

Het probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan bemachtigen. Om een bestand te downloaden huisinstalpatie, klik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

Related Files:  HORIZON MECHAMORPHOSIS PDF

Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen.

Frank’s website

Door deze simpelweg naar de juiste plek te slepen, heb je met ProfiCAD binnen de kortste keren een reeks schakelaars, geleiders en bedrading uitgetekend. No thanks Submit review.

De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine. Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte symbolen. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD.

Op iedere Windows computer staat Ms Paint. Your review for ProfiCAD. Lijst met wijzigingen aan het AREI sedert het jaar Vertrek niet zonder je download! Voorbeeld 1 van een situatieschema in.